28/08/2022 28/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε, την Κυριακή ΙΑ Ματθαίου, στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ν. Ιωνίας, με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ιερού Ναού. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας (Ματθ....
28 Αυγούστου, 2022 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 20:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ν. Ιωνίας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ν. Ιωνίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε, την Κυριακή ΙΑ Ματθαίου, στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ν. Ιωνίας, με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ιερού Ναού.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας (Ματθ. ΙΗ, 23-35) και στην απεριόριστη συγχώρηση και αγάπη που πρέπει να δείχνουμε προς τον πλησίον μας, επισημαίνοντας την μεγάλη αρετή της ανεξικακίας, η οποία είναι η αίτια όλων των αγαθών, καθώς οδηγεί την ψυχή του ανθρώπου στο λιμάνι της σωτηρίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων