24/04/2020 24/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ συναντά και πάλι τους νέους και τις νέες και συνομιλεί μαζί τους live διαδικτυακά. Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρες από 21:00 έως 22:30, μέσω της επίσημης σελίδας facebook της Ιεράς Μητροπόλεως:(https://www.facebook.com/mitropoliNif/). Το θέμα της συνάντησης είναι: «Το φως...
24 Απριλίου, 2020 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 13:04

Διαδικτυακή συνάντηση Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ με νέους

Διαδώστε:
Διαδικτυακή συνάντηση Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ με νέους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ συναντά και πάλι τους νέους και τις νέες και συνομιλεί μαζί τους live διαδικτυακά.

Η διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρες από 21:00 έως 22:30, μέσω της επίσημης σελίδας facebook της Ιεράς Μητροπόλεως:(https://www.facebook.com/mitropoliNif/).

Το θέμα της συνάντησης είναι: «Το φως του Χριστού απέναντι στους φόβους του αύριο», όπου ο Σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με τα παιδιά και κατόπιν θα δεχθεί τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων