18/10/2023 18/10/2023 Οι ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο ιερό Νησί της Τήνου προς πνευματική τόνωση των ευσεβών χριστιανών, υπό την αιγίδα και συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας....
18 Οκτωβρίου, 2023 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 15:14

Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στην Τήνο

Διαδώστε:
Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στην Τήνο

Οι ενορίες της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο ιερό Νησί της Τήνου προς πνευματική τόνωση των ευσεβών χριστιανών, υπό την αιγίδα και συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Κατά την διάρκεια του ιερού προσκυνήματος θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Πελαγίας Κεχροβουνίου, όπου φυλάσσονται τα χαριτόβρυτα λείψανά της Αγίας Πελαγίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων