21/03/2019 21/03/2019 Διενοριακή προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. Κατά το Ιερό Προσκύνημα θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις Ιερές Μονές του...
21 Μαρτίου, 2019 - 19:17

Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Διαδώστε:
Διενοριακή Προσκυνηματική Εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Διενοριακή προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. Κατά το Ιερό Προσκύνημα θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις Ιερές Μονές του νησιού. Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στους Ιερούς Ναούς της εν λόγω Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων