05/07/2020 05/07/2020 Τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας π. Αλέξιο Κουρτέση χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνσταντίου. Η εις Πρεσβύτερον χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, με την παρουσία των Δημάρχων Νέας Ιωνίας κ....
05 Ιουλίου, 2020 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 20:31

Εις πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Αλεξίου Κουρτέση

Διαδώστε:
Εις πρεσβύτερον Χειροτονία του π. Αλεξίου Κουρτέση

Τον Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας π. Αλέξιο Κουρτέση χειροτόνησε σε Πρεσβύτερο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνσταντίου.

Η εις Πρεσβύτερον χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, με την παρουσία των Δημάρχων Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινας Θωμαίδου και Νέας Φιλαδέλφειας κ. Γιάννη Βούρου καθώς και πλήθους πιστών οι οποίοι αναφώνησαν το ” ΑΞΙΟΣ ” στον νέο Πρεσβύτερο και Αρχιμανδρίτη της Τοπικής Εκκλησίας.

Σχετική ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook έκανε ο Πανοσολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μητροπόλεως Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας π. Τιμόθεος Ηλιάκης ο οποίος ανάρτησε και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων