30/10/2022 30/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μετά θλίψεως αναγγέλλει την εκδημία της αειμνήστου Ηγουμένης της Ιεράς Γυναικείας Μονής Οσίου Ιερωνύμου-Παναγίας Φοβεράς Προστασίας, Σκούρτων Βοιωτίας, Μοναχής Θεοκτίστης. Πλήρης ημερών, οσιακά και ειρηνικά η μακαριστή Γερόντισσα εξεδήμησε προς Κύριον την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της...
30 Οκτωβρίου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2022 - 22:02

Εκδημία Ηγουμένης της Ι.Μ. Οσίου Ιερωνύμου Σκούρτων Βοιωτίας Μοναχής Θεοκτίστης

Διαδώστε:
Εκδημία Ηγουμένης της Ι.Μ. Οσίου Ιερωνύμου Σκούρτων Βοιωτίας Μοναχής Θεοκτίστης

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μετά θλίψεως αναγγέλλει την εκδημία της αειμνήστου Ηγουμένης της Ιεράς Γυναικείας Μονής Οσίου Ιερωνύμου-Παναγίας Φοβεράς Προστασίας, Σκούρτων Βοιωτίας, Μοναχής Θεοκτίστης.

Πλήρης ημερών, οσιακά και ειρηνικά η μακαριστή Γερόντισσα εξεδήμησε προς Κύριον την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η μακαριστή Γερότισσα διηκόνησε την Ιερά Μονή του Οσίου Ιερωνύμου Σκούρτων Βοιωτίας, Μονή που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, με φόβο Κυρίου, με αγάπη πολλή, με ευσέβεια, με ταπεινότητα, και πραότητα.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια και ώρα 10:00π.μ. η Εξόδιος Ακολουθία της αειμνήστου Μοναχής. Ακολούθως, η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων Οινόης Αττικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων