14/06/2021 14/06/2021 “Στέφανε και Μαρία, σας ευχαριστούμε για τις συγκλονιστικές στιγμές που μας χαρίσατε! Η παρουσία σας στο Roland Garros αποδεικνύει ποσό ψηλά μπορεί να φτάσει εκείνος που προσπαθεί, αγωνίζεται και δεν τα παρατά. Δώσατε το καλύτερο δίδαγμα στα παιδιά μας που αύριο διαγωνίζονται. Συγχαρητήρια!”. Αυτά ανέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε επίκαιρη ανάρτησή...
14 Ιουνίου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 19:11

Ένα ευχαριστώ με σημασία απο την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Ένα ευχαριστώ με σημασία απο την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

“Στέφανε και Μαρία, σας ευχαριστούμε για τις συγκλονιστικές στιγμές που μας χαρίσατε! Η παρουσία σας στο Roland Garros αποδεικνύει ποσό ψηλά μπορεί να φτάσει εκείνος που προσπαθεί, αγωνίζεται και δεν τα παρατά. Δώσατε το καλύτερο δίδαγμα στα παιδιά μας που αύριο διαγωνίζονται. Συγχαρητήρια!”.

Αυτά ανέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε επίκαιρη ανάρτησή της, συσχετίζοντας την κορυφαία επίδοση και αγωνιστικότητα των δύο Ελλήνων αθλητών στο Ρολάντ Γκαρός με το κίνητρο, την επιμονή και το σθένος των μαθητών που ξεκίνησαν να διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων