20/10/2021 20/10/2021 Αρχίζουν και πάλι για τη φετινή εκκλησιαστική περίοδο τα εσπερινά κηρύγματα πνευματικής οικοδομής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος θα πραγματοποιεί δύο Κυριακές κάθε μήνα το ένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και το άλλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, με σκοπό την...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 16:21

Έναρξη εσπερινών κηρυγμάτων από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Έναρξη εσπερινών κηρυγμάτων από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Αρχίζουν και πάλι για τη φετινή εκκλησιαστική περίοδο τα εσπερινά κηρύγματα πνευματικής οικοδομής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος θα πραγματοποιεί δύο Κυριακές κάθε μήνα το ένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και το άλλο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια και την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία με τον πιστό λαό.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 6.00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και ακολούθως θα πραγματοποιήσει το πρώτο εσπερινό κήρυγμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων