09/07/2021 09/07/2021 Με την ευκαιρία της ανάμνησης του θαύματος της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πανευφήμου Ευφημίας κατά την Δ’ Οικουμενική Σύνοδο πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα, στον οποίο φυλάσσεται τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου της Αγίας. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Πρόγραμμα Εορτής Σάββατο 10 Ιουλίου Ώρα...
09 Ιουλίου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 12:01

Εορτή Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα

Διαδώστε:
Εορτή Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα

Με την ευκαιρία της ανάμνησης του θαύματος της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πανευφήμου Ευφημίας κατά την Δ’ Οικουμενική Σύνοδο πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Ευφημίας στη Νέα Χαλκηδόνα, στον οποίο φυλάσσεται τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου της Αγίας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

Σάββατο 10 Ιουλίου

Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Ώρα 9.00μ.μ.: Ιερά Παράκληση.

Κυριακή 11 Ιουλίου

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ώρα 7.30μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων