17/02/2022 17/02/2022 Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας, που βρίσκεται στη συνοικία της Καλογραίζας Νέας Ιωνίας (οδ. Βοσπόρου & Κρήνης). Στο Ιερό Παρεκκλήσιο φυλάσσεται Ιερό Λείψανο της Αγίας Φιλοθέης. Πρόγραμμα Εορτής: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου Ώρα 6:00μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και κηρύγματος. Σάββατο 19...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 19:12

Εορτή Αγίας Φιλοθέης στην Καλογραίζα

Διαδώστε:
Εορτή Αγίας Φιλοθέης στην Καλογραίζα

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας πανηγυρίζει το ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας, που βρίσκεται στη συνοικία της Καλογραίζας Νέας Ιωνίας (οδ. Βοσπόρου & Κρήνης). Στο Ιερό Παρεκκλήσιο φυλάσσεται Ιερό Λείψανο της Αγίας Φιλοθέης.

Πρόγραμμα Εορτής:

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου
Ώρα 6:00μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και κηρύγματος.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου
Ώρα 07:00πμ: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.
Ώρα 5:30μμ: Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Αγία Φιλοθέη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων