13/12/2021 13/12/2021 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Επισκόπου Ιλλυρικού πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ινεπόλεως Νέας Ιωνίας, όπου φυλάσσεται άφθαρτο το Ιερό Λείψανο του Αγίου και αποτελεί μοναδικό πνευματικό θησαυρό για την ενορία και για όλη την Ιερά Μητρόπολη. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πρόγραμμα...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 19:34

Εορτή Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου Επισκόπου Ιλλυρικού πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ινεπόλεως Νέας Ιωνίας, όπου φυλάσσεται άφθαρτο το Ιερό Λείψανο του Αγίου και αποτελεί μοναδικό πνευματικό θησαυρό για την ενορία και για όλη την Ιερά Μητρόπολη.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Ώρα 6.00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτο Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.
Ώρα 5.00μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Ιερομάρτυρα Ελευθέριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων