29/04/2023 29/04/2023 Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εορτάζει την Κυριακή των Μυροφόρων την Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Διασωζούσης εκ Σπάρτης Μικράς Ασίας και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Νέα Ιωνία τιμωμένων Αγίων. Οι Ιερές Ακολουθίες της εορτής θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας...
29 Απριλίου, 2023 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2023 - 13:29

Εορτή Συνάξεως θαυματουργού Εικόνας Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Μ. Ασία τιμωμένων Αγίων στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Εορτή Συνάξεως θαυματουργού Εικόνας Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των εν Μ. Ασία τιμωμένων Αγίων στη Νέα Ιωνία

Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εορτάζει την Κυριακή των Μυροφόρων την Σύναξη της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Διασωζούσης εκ Σπάρτης Μικράς Ασίας και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Νέα Ιωνία τιμωμένων Αγίων.

Οι Ιερές Ακολουθίες της εορτής θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής:

Σάββατο 29 Απριλίου
Ώρα 6:30μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και ακολούθως το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κυριακή 30 Απριλίου
Ώρα 07:00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Iεράς Εικόνος και των Iερών Λειψάνων των Μικρασιατών και των εν Νέα Ιωνία Αγίων.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Μητροπολιτικό Ναό, μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου (Παραλύτου), όπου καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων