30/10/2021 30/10/2021 Mε την ευκαιρία της εορτής της Αγίων ενδόξων θαυματουργών και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Νέας Ιωνίας. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πρόγραμμα Εορτής Κυριακή 31 Οκτωβρίου Ώρα 6:00μμ: Υποδοχή Ιεράς Εικόνος του Ταξιάρχη Μιχαήλ εκ Νεαπόλεως Μ. Ασίας και στη συνέχεια ο...
30 Οκτωβρίου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 14:11

Εορτή των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Εορτή των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία

Mε την ευκαιρία της εορτής της Αγίων ενδόξων θαυματουργών και ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Νέας Ιωνίας. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
Ώρα 6:00μμ: Υποδοχή Ιεράς Εικόνος του Ταξιάρχη Μιχαήλ εκ Νεαπόλεως Μ. Ασίας και στη συνέχεια ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου
Ώρα 07:00πμ: Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.
Ώρα 5:30μμ: Μεθέορτος Εσπερινός, Ιερά Παράκληση και Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων