02/06/2021 02/06/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρες 10:0π.μ.-2:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας. “Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν και οι εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η Αιμοδοσία...
02 Ιουνίου, 2021 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 12:41

Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας

Διαδώστε:
Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρες 10:0π.μ.-2:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία στην πνευματική αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνας.

“Προσκαλούνται όσοι επιθυμούν και οι εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η Αιμοδοσία είναι μία πράξη αλληλεγγύης και αγάπης που μπορεί να σώσει πολλές ζωές. Αναμένουμε την συμμετοχή σας!”, αναφέρει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων