03/09/2021 03/09/2021 Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ηράκλειο Αττικής, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 15:21

Νέας Ιωνίας: “Ο Άγιος «της υπομονής» Νεκτάριος να πρεσβεύει για την σωτηρία όλων μας”

Διαδώστε:
Νέας Ιωνίας: “Ο Άγιος «της υπομονής» Νεκτάριος να πρεσβεύει για την σωτηρία όλων μας”

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ηράκλειο Αττικής, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο του θαυματουργού Αγίου Νεκταρίου, ο οποίος αποτελεί ένα πραγματικό δώρο του Θεού στον κόσμο, ευχόμενος προς όλους ο Άγιος «της υπομονής» Νεκτάριος να πρεσβεύει για την σωτηρία όλων μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων