27/12/2022 27/12/2022 Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η θεομητορική εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, όπου φυλάσσεται η Ιερά Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης, πλαισιωμένος από τους εφημερίους τους Ιερού Ναού και κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης....
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 13:20

Η εορτή της Σύναξης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Η εορτή της Σύναξης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η θεομητορική εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας, όπου φυλάσσεται η Ιερά Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης, πλαισιωμένος από τους εφημερίους τους Ιερού Ναού και κληρικούς της Ιεράς Μητρόπολης.

Στην ομιλία του ο π. Επιφάνιος, αφού αρχικά μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτατάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη αυτή θεομητορική εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου, τονίζοντας την συμβολή της Παναγίας μας στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων