30/06/2019 30/06/2019 Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, εορτή των Αγίων ενδόξων πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό κοιμητηριακό Ναό του Αγ. Πέτρου του Δήμου...
30 Ιουνίου, 2019 - 10:49

Η εορτή των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηράκλειο Αττικής

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ηράκλειο Αττικής

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, εορτή των Αγίων ενδόξων πανευφήμων και πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως στον Ιερό κοιμητηριακό Ναό του Αγ. Πέτρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, καλώντας το ευσεβές πλήρωμα να μιμηθεί την θαυμαστή πίστη και την μετάνοια του Αποστόλου Πέτρου καθώς και την υπομονή του Παύλου, ευχόμενος προς όλους χρόνια πολλά!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων