19/09/2022 19/09/2022 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία, στον οποίο φυλάσσεται τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος. Πρόγραμμα Εορτής Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 18:45

Η εορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία, στον οποίο φυλάσσεται τεμάχιο εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Πρόγραμμα Εορτής

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου
Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Ώρα 9.00μ.μ: Ιερά Παράκληση στον Άγιο Ευστάθιο.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου
Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.
Ώρα 6.30μ.μ.: Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ευσταθίου. Ακολούθως θα ψαλεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο Ευστάθιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων