09/01/2022 09/01/2022 Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 (μετά τα Φώτα) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνος. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας (Ματθ. δ’, 12-17) και...
09 Ιανουαρίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2022 - 21:43

Η Κυριακή μετά τα Φώτα στη Νέα Χαλκηδόνα

Διαδώστε:
Η Κυριακή μετά τα Φώτα στη Νέα Χαλκηδόνα

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 (μετά τα Φώτα) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνος.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας (Ματθ. δ’, 12-17) και στην έναρξη της δημόσιας δράσης του Κυρίου, κάνοντας λόγο για την εγκαθίδρυση της Βασιλείας των Ουρανών που πραγματοποιεί ο Χριστός στον κόσμο που ενώνει τον άνθρωπο με τον Θεό, διαλύοντας τα σκοτάδια της άγνοιας και της αμαρτίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων