16/12/2022 16/12/2022 Ενόψει της επικείμενης μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Κυρίου μας η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία. Στην εορταστική εκδήλωση θα απευθύνει εόρτιες ευχές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 21:26

Ι.Μ. Ν.Ιωνίας: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση & ομιλία του Μητροπολίτη Γαβριήλ

Διαδώστε:
Ι.Μ. Ν.Ιωνίας: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση & ομιλία του Μητροπολίτη Γαβριήλ

Ενόψει της επικείμενης μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Κυρίου μας η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία.

Στην εορταστική εκδήλωση θα απευθύνει εόρτιες ευχές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμαδρίτης Εφραίμ Παναούσης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής με θέμα: «Πορεία προς την Βηθλέεμ», ενώ χορωδίες θα παρουσιάσουν βυζαντινούς ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων, τραγούδια και κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας.

*Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων