10/06/2022 10/06/2022 Ανακοίνωση για την εκηδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού Σωτηρίου (Τράμπα), ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 93 ετών το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. “Με συνοχή καρδίας προπέμπουμε προσευχητικά τον μακαριστό Μητροπολίτη Πισιδίας κυρό Σωτήριο (Τράμπα), που με την μοναδική και υποδειγματική ποιμαντική του ανάλωση στην Εκκλησία...
10 Ιουνίου, 2022 - 13:30

Η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας για την εκδημία του Μητροπολίτη Πισιδίας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας για την εκδημία του Μητροπολίτη Πισιδίας

Ανακοίνωση για την εκηδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού Σωτηρίου (Τράμπα), ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 93 ετών το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

“Με συνοχή καρδίας προπέμπουμε προσευχητικά τον μακαριστό Μητροπολίτη Πισιδίας κυρό Σωτήριο (Τράμπα), που με την μοναδική και υποδειγματική ποιμαντική του ανάλωση στην Εκκλησία της Ελλάδος και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην μακρινή Νέα Ζηλανδία, στην αγαπημένη του Κορέα και στη γη της Πισιδίας, μας κληροδοτεί ένα έργο πολυετές, θυσιαστικό και υποδειγματικό για την διακονία της Εκκλησίας και την αγάπη των αδελφών”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων