11/03/2023 11/03/2023 Με κατάνυξη και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.  Συμμετείχαν Κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της...
11 Μαρτίου, 2023 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2023 - 13:14

Η Β΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Νέα Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Η Β΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Νέα Φιλαδέλφεια

Με κατάνυξη και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες η ακολουθία της Β’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.  Συμμετείχαν Κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου, η οποία αποτελεί το ασφαλές λιμάνι, την καταφυγή και την ζωντανή ελπίδα μας, διότι εκείνη γνώρισε όσο καμία άλλη γυναίκα και όσο κανένας άλλος άνθρωπος, τον πόνο και την θλίψη και με τη θέλησή της αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στο σχέδιο του Θεού για τη σωτηρία του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων