01/08/2020 01/08/2020 Με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Τιμίων και Ιερών Λειψάνων του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία, όπου φυλάσσεται το Ιερό Λείψανο του Αγίου (δεξιό πόδι), το οποίο μεταφέρθηκε από την Σαφράμπολη της Παφλαγονίας. Σήμερα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου...
01 Αυγούστου, 2020 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 17:43

Ιερά Πανήγυρις Ανακομιδής Τιμίων Λειψάνων Αγίου Στεφάνου στη Ν. Ιωνία

Διαδώστε:
Ιερά Πανήγυρις Ανακομιδής Τιμίων Λειψάνων Αγίου Στεφάνου στη Ν. Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Τιμίων και Ιερών Λειψάνων του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στη Νέα Ιωνία, όπου φυλάσσεται το Ιερό Λείψανο του Αγίου (δεξιό πόδι), το οποίο μεταφέρθηκε από την Σαφράμπολη της Παφλαγονίας. Σήμερα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στις 7.30 μ.μ., ενώ αύριο στον Όρθρο και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που αρχίζουν στις 7 το πρωί θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων