24/12/2021 24/12/2021 Mε κατάνυξη και την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων τελέσθηκε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2021 - 23:59

Ι.Μ. Νέας Ιωνίας: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων

Διαδώστε:
Ι.Μ. Νέας Ιωνίας: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων

Mε κατάνυξη και την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων τελέσθηκε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ. Βασίλειος Παλιούρας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία και στο βαθύτερο νόημα της Γεννήσεως τους Σωτήρος Χριστού για τον άνθρωπο.
Προ του τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με τη χάρη και την ευλογία του Σαρκωθέντος Χριστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων