15/01/2022 15/01/2022 Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου και του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου από τις 20.00 έως τις 00.15. Παράλληλα θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις. Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 17:11

Καλογραίζα: Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγ. Αντωνίου και του Αγ. Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις

Διαδώστε:
Καλογραίζα: Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγ. Αντωνίου και του Αγ. Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου Πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου και του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου από τις 20.00 έως τις 00.15. Παράλληλα θα τεθεί σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να προσέλθουν στην Ιερά Αγρυπνία για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία των Αγίων της Εκκλησίας, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων