21/05/2020 21/05/2020 Η παραχώρηση χρήσης του οικοπέδου επί των οδών Πλαστήρα και Καμπούρογλου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος με σκοπό την ανέγερση και λειτουργία Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού αποτελεί πάγιο αίτημα και παράκληση πολλών οικογενειών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Εχθές, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, η...
21 Μαΐου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 16:59

“Κανείς δεν περισσεύει στα έργα αγάπης και προσφοράς!”

Διαδώστε:
“Κανείς δεν περισσεύει στα έργα αγάπης και προσφοράς!”

Η παραχώρηση χρήσης του οικοπέδου επί των οδών Πλαστήρα και Καμπούρογλου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος με σκοπό την ανέγερση και λειτουργία Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού αποτελεί πάγιο αίτημα και παράκληση πολλών οικογενειών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Εχθές, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε την παραχώρηση του εν λόγω οικοπέδου.

Για τον λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ εξέφρασε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του τόσο προς τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βούρο, όσο και προς όλα τα μέλη του Συμβουλίου του Δήμου, αλλά και προς όλους όσους βοήθησαν με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους, έτσι ώστε να εμπλουτιστεί η προς τούτο προγραμματική σύμβαση.

Η τοπική Εκκλησία έχει στόχο να ενώνει, να διακονεί και να προσφέρει αδιακρίτως την χριστιανική αγάπη προς κάθε αδελφό μας ανεξαρτήτως ανθρωπίνων διακρίσεων και μικροτήτων.

Κανείς δεν περισσεύει στα έργα αγάπης και προσφοράς!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων