12/08/2022 12/08/2022 To μνημόσυνο των κτητόρων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής θα τελέσει την Κυριακή, 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετά τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.  Την ίδια μέρα το απόγευμα, στις 7:30, στον ίδιο ιερό ναό θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ το...
12 Αυγούστου, 2022 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 10:24

Κτητορικό μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στην Κοίμηση της Θεοτόκου Ηρακλείου

Διαδώστε:
Κτητορικό μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στην Κοίμηση της Θεοτόκου Ηρακλείου

To μνημόσυνο των κτητόρων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής θα τελέσει την Κυριακή, 14 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετά τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. 

Την ίδια μέρα το απόγευμα, στις 7:30, στον ίδιο ιερό ναό θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, ενώ το βράδυ (μεταξύ 9.30μ.μ. και 1.00 π.μ.) θα τελεστεί ιερά αγρυπνία και θα ψαλούν τα Εγκώμια ενώπιον του Επιταφίου της Παναγίας μας.

Την επομένη ημέρα, Δευτέρα, 15 Αυγούστου, επί τη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου,  η πανήγυρη θα αρχίσει στις 7 το πρωί με τον Όρθρο και θα ακολουθήσει η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 7:30 θα ψαλεί ο μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Ακολούθως, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στην Παναγία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων