18/01/2022 18/01/2022 Εκατό (100) χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την Μικρασιατική Καταστροφή και με την ευκαιρία της επετείου η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας παρουσίασε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, το αφιερωματικό λογότυπο για το «ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής. Στο νέο λογότυπο προβάλλεται η...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 15:33

Λογότυπο για το Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Διαδώστε:
Λογότυπο για το Έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Εκατό (100) χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την Μικρασιατική Καταστροφή και με την ευκαιρία της επετείου η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας παρουσίασε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, το αφιερωματικό λογότυπο για το «ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής.

Στο νέο λογότυπο προβάλλεται η φλεγόμενη Σμύρνη και επτά καραβάκια που μεταφέρουν τους πρόσφυγες προγόνους μας, συμβολίζοντας τις επτά Εκκλησίες της Αποκαλύψεως (Αποκ. κεφ. 2-3).

«Τιμούμε τις ρίζες μας και οραματιζόμαστε το μέλλον μας!», τονίζει σε σχετική ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Η λυχνία είναι αναμμένη! Η ελπίδα ζει! Η μνήμη μας παραμένει πάντοτε άσβεστη!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων