12/09/2023 12/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, θέλοντας να εκφράσει την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή της προς τους πλημμυροπαθείς αδελφούς της Θεσσαλίας, προβαίνει στην έκτακτη συλλογή τροφίμων (ξηράς τροφής) και εμφιαλωμένων νερών, με σκοπό την παροχή βοηθείας και φροντίδας για την ανακούφιση αυτών. Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 14 έως και...
12 Σεπτεμβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2023 - 21:29

Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Συλλογή τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Συλλογή τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, θέλοντας να εκφράσει την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή της προς τους πλημμυροπαθείς αδελφούς της Θεσσαλίας, προβαίνει στην έκτακτη συλλογή τροφίμων (ξηράς τροφής) και εμφιαλωμένων νερών, με σκοπό την παροχή βοηθείας και φροντίδας για την ανακούφιση αυτών.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στους Ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε, όπως απευθύνεστε στους Κληρικούς των Ενοριακών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων