09/09/2023 09/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων κατά την Μικρασιατική Καταστροφή. Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία, καθώς...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2023 - 11:54

Μνήμη Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Μνήμη Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμά τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων κατά την Μικρασιατική Καταστροφή.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία, καθώς και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αδίκω θανάτω και μαρτυρικώς τελειωθέντων κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, με τη συμμετοχή του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) του Δήμου Ν. Ιωνίας και προσφυγικών σωματείων.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Λουκά Χριστοδούλου με θέμα: «Ν. Πλαστήρας και Ν. Ιωνία».

Μετά το πέρας, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων ενώπιον του ανδριάντα του μακαριστού Μητροπολίτου Πατάρων Μελετίου στον περίβολο του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων