21/10/2021 21/10/2021 Τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, υπό του Αρχιμ. π. Επιφανίου τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων, η Θεία Λειτουργία για την εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου τού Λατρινού κτήτορος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Πάτμου, συμπροσευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 21:44

Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στη Ν. Ιωνία

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στη Ν. Ιωνία

Τελέσθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, υπό του Αρχιμ. π. Επιφανίου τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων, η Θεία Λειτουργία για την εορτή της ανακομιδής των Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου τού Λατρινού κτήτορος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Θεολόγου της Πάτμου, συμπροσευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον εορτάζοντα διάκονο του ναού π. Χριστόδουλο και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων