06/09/2021 06/09/2021 Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέστηκε, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδέλφειας, χθες Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο, με αφορμή τη συμπλήρωση τριακονταετίας από ττην εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κυρού Τίτου. Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, συλλειτούργησαν οι...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 13:20

Ν. Φιλαδέλφεια: Μνημόσυνο για τον μακαριστό Τίτο Ματθαιάκη

Διαδώστε:
Ν. Φιλαδέλφεια: Μνημόσυνο για τον μακαριστό Τίτο Ματθαιάκη

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέστηκε, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδέλφειας, χθες Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο, με αφορμή τη συμπλήρωση τριακονταετίας από ττην εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κυρού Τίτου.

Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Κεράμων κ. Βαρθολομαίος και Ρωγών κ. Φιλόθεος, συνδεόμενοι πνευματικά και οι δύο με τον μακαριστό Ιεράρχη.

Για τον βίο και το σπουδαίο εκκλησιαστικό και εθνικό έργο του αειμνήστου Μητροπολίτου Τίτου, κατά σάρκα αδελφού του μακαριστού Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Τιμοθέου, μίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Επίσης, κατά την τέλεση του ιερού μνημοσύνου παρέστησαν η ανηψιά των αοιδίμων Αρχιερέων κ. Αθανασία Τσαμτσούρη, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων ” “Αργοναύτης”, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πνευματικά τέκνα του αειμνήστου Αρχιερέως Τίτου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων