10/09/2020 10/09/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, επιθυμώντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα και κυρίως τα μικρά παιδιά, τις γυναίκες και τούς ηλικιωμένους αδελφούς μας έχει ιδρύσει Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας. Για τον λόγο αυτό, στην δύσκολη περίοδο πού όλοι μας...
10 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2020 - 18:26

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Εθελοντική αιμοδοσία για να σωθούν ανθρώπινες ζωές

Διαδώστε:
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Εθελοντική αιμοδοσία για να σωθούν ανθρώπινες ζωές

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, επιθυμώντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα και κυρίως τα μικρά παιδιά, τις γυναίκες και τούς ηλικιωμένους αδελφούς μας έχει ιδρύσει Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

Για τον λόγο αυτό, στην δύσκολη περίοδο πού όλοι μας βιώνουμε, πραγματοποιεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρες από 10.00 το πρωί έως 1.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας Εθελοντική Αιμοδοσία και προσκαλεί τον καθένα από εμάς και τους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων