30/06/2023 30/06/2023 Εορτάσθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 η Σύναξη των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Δώδεκα Αποστόλων στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, όπου στη μνήμη τους τιμάται το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία...
30 Ιουνίου, 2023 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2023 - 13:17

Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Ανεκτίμητη η συμβολή των Αγίων Αποστόλων στην επέκταση της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Ανεκτίμητη η συμβολή των Αγίων Αποστόλων στην επέκταση της Εκκλησίας

Εορτάσθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 η Σύναξη των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Δώδεκα Αποστόλων στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, όπου στη μνήμη τους τιμάται το Ιερό Παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνέχεια τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη συμβολή των Αγίων Αποστόλων στην επέκταση της Εκκλησίας στον κόσμο, οι οποίοι, ως συνεχιστές του σωτηριώδους έργου του Κυρίου επί της γης, υπέγραψαν το κήρυγμά τους με το αίμα τους, διατρανώνοντας την αλήθεια του Ευαγγελικού λόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων