07/03/2024 07/03/2024 Για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, την εξέλιξη της τεχνολογίας, τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία καθώς και άλλα ζητήματα όπως ο πόλεμος, η βία και η θέση και ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην Εκκλησίας, μίλησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, στην εκπομπή στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα...
07 Μαρτίου, 2024 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 15:15

Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε αντίθετοι με το νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε αντίθετοι με το νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, την εξέλιξη της τεχνολογίας, τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία καθώς και άλλα ζητήματα όπως ο πόλεμος, η βία και η θέση και ο ρόλος της γυναίκας μέσα στην Εκκλησίας, μίλησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, στην εκπομπή στην εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου | ACTION 24.

“Στον πόλεμο δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι. Είναι όλοι χαμένοι”, ανέφερε σε σημείο της συνέντευξης ο Σεβασμιώτατος.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ ρωτήθηκε και για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. “Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Είμαστε αντίθετοι με αυτό που έγινε. Δεν μπορούμε, σε καμία περίπτωση, να δεχθούμε ότι η έννοια της οικογένειας μπορεί να αλλάξει από την παραδοσιακή έννοια, την λεγόμενη πυρηνική έννοια. Γυναίκα- Άντρας. Πατέρας-Μητέρα. Είναι δύο πράγματα από τα οποία όλοι μας μεγαλώσαμε και πιστεύω ότι έχουμε όλοι μας δικαίωμα να συνεχίσουμε να τα έχουμε στη ζωή μας”, είπε, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων