27/07/2022 27/07/2022 Εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας, όπου πανηγυρίζει το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου. Ανήμερα της εορτής, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια...
27 Ιουλίου, 2022 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2022 - 16:12

Νεάς Ιωνίας: Ο Άγιος Παντελεήμων μαρτύρησε για την αγάπη του Χριστού

Διαδώστε:
Νεάς Ιωνίας: Ο Άγιος Παντελεήμων μαρτύρησε για την αγάπη του Χριστού

Εορτάσθηκε η σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ν. Ιωνίας, όπου πανηγυρίζει το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου.

Ανήμερα της εορτής, Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού.

Το παρών έδωσαν η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου με μέλη του Δ.Σ. του Δήμου και πλήθος ευλαβών χριστιανών.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας και στο θεάρεστο βίο του Αγίου Παντελεήμονος, που μαρτύρησε για την αγάπη του Χριστού και διακήρυξε την αλήθεια της πίστεώς του σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων