04/03/2022 04/03/2022 Την Κυριακή της Τυροφάγου, 6 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ., με την είσοδο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα κηρύξει το θείο λόγο....
04 Μαρτίου, 2022 - 20:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2022 - 20:11

Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Κυριακή της Τυροφάγου, 6 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ., με την είσοδο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα κηρύξει το θείο λόγο.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να συμμετάσχουν στην ως άνω κατανυκτική ακολουθία, η οποία μας εισάγει στην πλέον πνευματική και προσευχητική περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων