21/09/2019 21/09/2019 Οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, προς πνευματική τόνωση των ευσεβών χριστιανών, θα πραγματοποιήσουν διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Νησί της Τήνου το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα και τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα τελέσει την...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2019 - 16:34

Ο Μητρ.Νέας Ιωνίας στην διενοριακή προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Νήσο Τήνο

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Νέας Ιωνίας στην διενοριακή προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Νήσο Τήνο

Οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, προς πνευματική τόνωση των ευσεβών χριστιανών, θα πραγματοποιήσουν διήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Νησί της Τήνου το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 υπό την αιγίδα και τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο οποίος και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Κατά την διάρκεια του ιερού προσκυνήματος θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγ. Πελαγίας Κεχροβουνίου, όπου φυλάσσονται τα χαριτόβρυτα λείψανά της.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι 20 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων