05/06/2023 05/06/2023 Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή τη Πεντηκοστής ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Παναγίου και Ζωοποιού Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή κληρικών τόσο της τοπικής Εκκλησίας, όσο και...
05 Ιουνίου, 2023 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 12:59

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για τα χαρίσματα που χορηγεί το «Πνεύμα της Αληθείας»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για τα χαρίσματα που χορηγεί το «Πνεύμα της Αληθείας»

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή τη Πεντηκοστής ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Παναγίου και Ζωοποιού Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, με τη συμμετοχή κληρικών τόσο της τοπικής Εκκλησίας, όσο και άλλων Ιερών Μητροπόλεων.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και πλήθος πιστών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στα χαρίσματα και στους καρπούς που χορηγεί το «Πνεύμα της Αληθείας», δια του Οποίου αποκτούμε την ενότητα με τον Θεό και τον συνάνθρωπο, ευχόμενος προς όλους πλούσια τη χάρη και τον φωτισμό Του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων