04/08/2021 04/08/2021 Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Νέα Ιωνίας κ. Γαβριήλ καλεί τους πιστούς να στηρίξουν τους πυρόπληκτους με τις προσευχές τους. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει:  «Τις δύσκολες αυτές ώρες, παρακαλώ όλους να εντείνουμε τις προσευχές μας στην Παναγία Μητέρα μας να ενισχύσει τους αδελφούς μας που...
04 Αυγούστου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 14:35

Καλεί σε προσευχή για τους πυρόπληκτους ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Καλεί σε προσευχή για τους πυρόπληκτους ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, ο Σεβαμιώτατος Μητροπολίτης Νέα Ιωνίας κ. Γαβριήλ καλεί τους πιστούς να στηρίξουν τους πυρόπληκτους με τις προσευχές τους.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: 

«Τις δύσκολες αυτές ώρες, παρακαλώ όλους να εντείνουμε τις προσευχές μας στην Παναγία Μητέρα μας να ενισχύσει τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη, στην Εύβοια και στις άλλες περιοχές της Πατρίδας μας.
Το μέγεθος της καταστροφής είναι μεγάλο, με τεράστιες επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον. Η πυρκαγιά απειλεί ανθρώπινες ζωές. Έκαψε σπίτια και περιουσίες, τους κόπους μιας ζωής.
Οι σκέψεις μας είναι επίσης στους πυροσβέστες και στους αστυνομικούς που δίνουν ακαταπόνητη μάχη με τις φλόγες.
Σας παρακαλώ αδελφοί μου να γονατίσουμε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας μας και να προσευχηθούμε με θέρμη, ώστε με τις πρεσβείες Της να ξεπερασθεί και αυτή η δοκιμασία. Αμήν!»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων