25/05/2020 25/05/2020 Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδελφείας την Κυριακή του Τυφλού, 24 Μαΐου 2020.  Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας και έκανε λόγο για το...
25 Μαΐου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 14:45

“Ο Χριστός καθοδηγεί τη ζωή μας από το σκοτάδι της αγνωσίας”

Διαδώστε:
“Ο Χριστός καθοδηγεί τη ζωή μας από το σκοτάδι της αγνωσίας”

Στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδελφείας την Κυριακή του Τυφλού, 24 Μαΐου 2020. 

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας και έκανε λόγο για το μέγα θαύμα της θεραπείας του τυφλού ανθρώπου, το οποίο πιστοποιεί ότι ο Χριστός είναι ο Υιός και Λόγος του Θεού, αλλά το Φως του κόσμου, που φωτίζει, αγιάζει και καθοδηγεί τη ζωή μας από το σκοτάδι της αγνωσίας στη θέα των θείων Δωρεών του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων