14/09/2023 15/09/2023 Τον ΜητροπολίτηΝέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων του, ο υποψήφιος   Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, Πάνος Αβραμόπουλος,   Δοθέντος μάλιστα και του πολυεδρικού πολιτιστικού και κοινωνικού έργου στην οικεία Μητρόπολη του ευλαβούς Επισκόπου κ. Γαβριήλ, της Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνος, η οποία...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 14:02

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πάνος Αβραμόπουλος στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ

Διαδώστε:
Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πάνος Αβραμόπουλος στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ

Τον ΜητροπολίτηΝέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε στα πλαίσια των θεσμικών συναντήσεων του, ο υποψήφιος   Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αττικής, με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”, Πάνος Αβραμόπουλος,  

Δοθέντος μάλιστα και του πολυεδρικού πολιτιστικού και κοινωνικού έργου στην οικεία Μητρόπολη του ευλαβούς Επισκόπου κ. Γαβριήλ, της Νέας Φιλαδελφείας-Νέας Χαλκηδόνος, η οποία αποτελεί σημαντικό κομμάτι του κεντρικού τομέα της Αττικής, ο Πάνος Αβραμόπουλος συζήτησε μαζί του για τις πολύ αξιόλογες κοινωνικές παρεμβάσεις του, στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της στήριξης των κοινωνικώς αδυνάτων, στις οποίες προβαίνει διαρκώς ο κ. Γαβριήλ, για να προστρέξει τους αδύναμους συνανθρώπους μας, ένεκα και των πολλών προβλημάτων που έχουν εγκύ-ψει τον τελευταίο καιρό. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί και η πρόσφατη ταχεία αντίδραση του Επισκόπου κ.κ. Γαβριήλ, για τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων χρειαζούμενων, για τους τραγικούς συμπατριώτες μας της Θεσσαλίας, που επλήγησαν βαριά από την τελευταία δολοφονική νεροποντή.

Παράλληλα συζήτησαν διεξοδικά και θέματα πολιτισμικού χαρακτήρα, με κέντρο τις αδαμάντινες πολιτισμικές παρακαταθήκες του Μικρασιατικού Ελληνισμού, τον οποίο έχει την ηθική τιμή να ποιμαίνει ο κ. Γαβριήλ, στην κατεξοχήν Μικρασια-τικοκρατούμενη Μητρόπολη της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Μία Μητρόπολη που φέρει ακέραια την ευλογία της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης από τα ευλογημένα χώματα της Ιωνίας και που έχει ως ηθικό της καταπίστευμα το ατίμητο πολιτισμικό κεφάλαιο του αδικοχαμένου ελληνισμού της Ιωνίας.

Συνακόλουθα και επ’ αφορμή αφορμή της πολυεπίπεδης πολιτισμικής δραστηριοποίησης του Πάνου Αβραμόπουλου στο φάσμα του πολιτισμού και της ορθοδοξίας, διατηρώντας ραδιοφωνική εκπομπή στο pemptousia.fm για τον πολιτισμό, την ιστορία και την ορθοδοξία, αλλά και τηλεοπτική εκπομπή στην pemptousia.tv για την ιστορική και πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του κεντρικού τομέα, συζήτησε με τον Eπίσκοπο κ. Γαβριήλ την δυνατότητα πολιτισμικών δράσεων, για την πολυδύναμη προβολή και διάδοση της τιμαλφούς πολιτισμικής μήτρας του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Ο Πάνος Αβραμόπουλος ευχαρίστησε εγκάρδια τον σεπτό Επίσκοπο για την ευλογία του και τις πατρικές του ευχές και συμβουλές και εξέφρασε τη βούληση του από οποιοδήποτε μετερίζι του δοθεί η δυνατότητα, να στηρίξει το εμπνευσμένο πολιτισμικό και κοινωνικό έργο της εργώδους Μητρόπολης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που συνιστά ένα ατρύγετο εργαστήρι πολιτισμού και κοινωνικής ευποιΐας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων