21/02/2024 21/02/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Ιωνία οι ωφελούμενοι των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Βασιλική Τζέρμπη» που βρίσκεται στη Νέα Χαλκηδόνα (Λεωφ. Δεκελείας 34). Τους ωφελούμενους συνόδευσαν ο...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:52

Οι ωφελούμενοι της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Βασιλική Τζέρμπη» μαζί με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στο γήπεδο της ΑΕΚ

Διαδώστε:
Οι ωφελούμενοι της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Βασιλική Τζέρμπη» μαζί με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας στο γήπεδο της ΑΕΚ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ επισκέφθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Ιωνία οι ωφελούμενοι των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Βασιλική Τζέρμπη» που βρίσκεται στη Νέα Χαλκηδόνα (Λεωφ. Δεκελείας 34).

Τους ωφελούμενους συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος Πανοσιολ. Αρχιμαδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας Αιδεσιμ. Πρωτ. Βασίλειος Κουρσαράκος, η υπεύθυνη της Δομής κ. Πολυξένη Μαρκοπούλου και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους υπέροχους ωφελούμενους για τις κοινωνικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, για την λειτουργία της Δομής και για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους, ενώ ευχαρίστησε τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τόσο για την αγάπη που επιδεικνύουν, όσο και για το πολύπλευρο έργο που προσφέρουν στους ωφελούμενους, με το οποίο διευρύνουν τους πνευματικούς και γνωστικούς ορίζοντές τους.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος με τους ωφελουμένους μετέβησαν στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη στον στο νέο σύγχρονο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οι ωφελούμενοι ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την θερμή υποδοχή, για την αλησμόνητη ξενάγηση στο γήπεδο και για την πατρική του αγάπη, ενώ έβγαλαν μαζί του τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων