10/03/2021 10/03/2021 Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την Ιερά Αγρυπνία πού τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Ν. Ιωνίας στη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων. Καθώς αναφέρει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός σε επίκαιρη ανάρτησή του: “Οι Σαράντα, κι όλοι είναι μαζί κι όλοι είναι στον καθένα. Η άφθονη ευεργεσία, η ανεξάντλητη χάρη. Έτοιμη βοήθεια για τους χριστιανούς, εκκλησία μαρτύρων, στρατός τροπαιοφόρων,...
10 Μαρτίου, 2021 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 16:25

“Οι Σαράντα, κι όλοι είναι μαζί κι όλοι είναι στον καθένα”

Διαδώστε:
“Οι Σαράντα, κι όλοι είναι μαζί κι όλοι είναι στον καθένα”

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την Ιερά Αγρυπνία πού τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Ν. Ιωνίας στη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.

Καθώς αναφέρει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός σε επίκαιρη ανάρτησή του:

“Οι Σαράντα, κι όλοι είναι μαζί κι όλοι είναι στον καθένα. Η άφθονη ευεργεσία, η ανεξάντλητη χάρη. Έτοιμη βοήθεια για τους χριστιανούς, εκκλησία μαρτύρων, στρατός τροπαιοφόρων, λατρευτικό σύνολο δοξολογίας. Πόσο θα κόπιαζες για να βρείς μόλις έναν που γιά σένα να εκλιπαρεί τον Κύριο; Σαράντα είναι που αναπέμπουν προσευχή με μιά φωνή. Όπου δυο ή τρεις είναι συναγμένοι στο όνομα του Κυρίου, εκεί βρίσκεται ανάμεσά τους. Κι όπου είναι σαράντα, ποιός αμφιβάλλει για την παρουσία του Θεού; Όποιος θλίβεται, στους σαράντα καταφεύγει. Όποιος χαίρει, σ’ αυτούς τρέχει. Ο πρώτος, για ν’ απαλλαγεί από τα δυσάρεστα. Ο άλλος, για να εξασφαλίσει τα καλύτερα”.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων