28/04/2022 28/04/2022 Με την ευκαιρία της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής την Παρασκευή του Πάσχα, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στην Καλογραίζα. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πέμπτη του Πάσχα (28 Απριλίου) Ώρα 7:00μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ν, Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ....
28 Απριλίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 15:21

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας

Με την ευκαιρία της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής την Παρασκευή του Πάσχα, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός στην Καλογραίζα.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Πέμπτη του Πάσχα (28 Απριλίου)

Ώρα 7:00μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ν, Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ. Θα ψάλλει Βυζαντινή Χορωδία.

  • Παρασκευή του Πάσχα (29 Απριλίου)

Ώρα 7:00πμ: Όρθρος και Πανηγυρική θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Γαβριήλ.
Ώρα 7:00μμ: Μεθέρτος Πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολούθως θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων