01/12/2021 01/12/2021 Ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογραίζα Νέας Ιωνίας τιμά με ιδιαίτερη λαμπρότητα την μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, καθώς υπάρχει μεγάλο Παρεκκλήσιο στην κρύπτη του Ιερού Ναού και φυλάσσεται και Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Πρόγραμμα Εορτής ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ώρα 6:30μμ: Μέγας...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 12:46

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο όπου φυλάσσεται Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο όπου φυλάσσεται Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας

Ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογραίζα Νέας Ιωνίας τιμά με ιδιαίτερη λαμπρότητα την μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, καθώς υπάρχει μεγάλο Παρεκκλήσιο στην κρύπτη του Ιερού Ναού και φυλάσσεται και Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 6:30μμ: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ώρα 07:00πμ: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ώρα 6:00μμ: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και σύντομη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας. Ακολούθως, θα ψαλεί Ιερά Παράκληση στην Αγία Βαρβάρα.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν στον κεντρικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Το Ιερό Παρεκκλήσιο θα παραμένει ανοικτό προς προσκύνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων