31/05/2023 31/05/2023 Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο με σκοπό την πνευματική ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητριών και των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και στις επικείμενες πανελλήνιες εξετάσεις τέλεσε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας. Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, γονείς, αλλά και μεγάλος αριθμός μαθητών,...
31 Μαΐου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 14:07

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο με σκοπό την πνευματική ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητριών και των μαθητών που μετέχουν στις προαγωγικές και στις επικείμενες πανελλήνιες εξετάσεις τέλεσε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.

Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, γονείς, αλλά και μεγάλος αριθμός μαθητών, οι οποίοι προσήλθαν με ευλάβεια για να προσευχηθούν στην Υπεραγία Θεοτόκο και να λάβουν την ευχή του Σεβασμιωτάτου προς ενίσχυση του αγώνα τους.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγους πατρικούς προς τους μαθητές και ευχήθηκε πλούσια τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας μας, ώστε να διέλθουν με επιτυχία την δοκιμασία των προαγωγικών και πανελληνίων εξετάσεων.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος διένειμε στους μαθητές ως ευλογία μια ιερά Εικόνα της Παναγίας και ένα στιλό για τις εξετάσεις τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων