07/08/2021 07/08/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει έκκληση άμεσης συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης (νερό και ξηρά τροφή) προς συμπαράσταση και βοήθεια των πυροπαθών αδελφών μας που δοκιμάζονται βάναυσα από την λαίλαπα της φωτιάς. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραδίδουν τις προσφορές τους σε κάθε Ενοριακό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως από αύριο Κυριακή 8...
07 Αυγούστου, 2021 - 22:17

Παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους από τη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει έκκληση άμεσης συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης (νερό και ξηρά τροφή) προς συμπαράσταση και βοήθεια των πυροπαθών αδελφών μας που δοκιμάζονται βάναυσα από την λαίλαπα της φωτιάς.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραδίδουν τις προσφορές τους σε κάθε Ενοριακό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως από αύριο Κυριακή 8 έως και την Κυριακή 15 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στους Ιερείς των Ενοριών καθώς και στους υπευθύνους για τον συντονισμό των ενεργειών π. Βασίλειο Κουρσαράκο και κ. Τία Σκουρτέλη (Τηλ. επικοινωνίας: 697 1757566, 6972327327).

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας έχει αποστείλει ήδη στην Περιφέρεια Αττικής μεγάλη ποσότητα νερού και κλινοσκεπασμάτων και απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιο Τσιακαλάκη για την γενναία προσφορά μεγάλης ποσότητας νερού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων