21/12/2021 21/12/2021 Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ομώνυμος Ιερός Ναός στον Περισσό της Νέας Ιωνίας, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου της. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τα ακόλουθο πρόγραμμα: Τρίτη 21 Δεκεμβρίου Ώρα: 6.00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ν....
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 13:38

Πώς θα εορτασθεί η Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Πώς θα εορτασθεί η Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ομώνυμος Ιερός Ναός στον Περισσό της Νέας Ιωνίας, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου της.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τα ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Τρίτη 21 Δεκεμβρίου
    Ώρα: 6.00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.
  • Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου
    Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.
    Ώρα 5.00μ.μ: Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και εν συνεχεία σύντομη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των τιμίων λειψάνων της Αγίας Αναστασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων