09/08/2019 09/08/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 και ώρα 8.30μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης προεόρτια Ιερά Αγρυπνία με την Ακολουθία του Όρθρου, του Επιταφίου και των Εγκωμίων στην Θεοτόκο και την Θεία Λειτουργία. Θα ψάλλει βυζαντινή Χορωδία, ενώ καλούνται...
09 Αυγούστου, 2019 - 19:56

Προεόρτια Αγρυπνία με Επιτάφιο και Εγκώμια στην Θεοτόκο από τον Μητρ. Γαβριήλ

Διαδώστε:
Προεόρτια Αγρυπνία με Επιτάφιο και Εγκώμια στην Θεοτόκο από τον Μητρ. Γαβριήλ

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 και ώρα 8.30μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ θα τελέσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης προεόρτια Ιερά Αγρυπνία με την Ακολουθία του Όρθρου, του Επιταφίου και των Εγκωμίων στην Θεοτόκο και την Θεία Λειτουργία.

Θα ψάλλει βυζαντινή Χορωδία, ενώ καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να προετοιμαστούν πνευματικώς και να συνεορτάσουν την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων